Три причини, заради които трябва да празнувате годишнината от сватбата си

1.Може да се обичате всеки ден, но това е вашето време да отпразнувате истински отношенията си

Казваме си един на друг „обичам те“ всеки ден, казваме го, описваме го и най-важното – имаме го предвид. Често говоря за това колко невероятен е съпругът ми и знам, че той чувства същото към мен. Но всъщност не празнуваме отношенията си.

Когато прекарвате години заедно, наистина преживявате много – успешният брак не е разходка в парка. Това отнема време, отнема усилия и отнема много емоционална сила. Празнувайте, че успяхте да го направите още една година заедно въпреки всичко!

Връзката ви е нещо, което заслужава да бъде празнувано. Това е вашето време да празнувате двамата заедно.

  1. Хубаво е да отделите време, за да запомните деня на сватбата си

Колко често говорите със съпруга си за вашия сватбен ден? Сигурно може да си припомните, когато разказвате истории с приятели и семейство, но колко често сядате и говорите със съпруга си за това?

Изберете да отпразнувате годишнината си по подобен начин всяка година. Ходете в един и същи хотел и същия ресторант.

Това ви дава шанс да преживеете сватбения си ден и да си припомните колко невероятен е бил той за вас.

  1. Дава ви възможност да разсъждавате върху отношенията си

Комуникацията е една от вашите силни страни. Но наистина животът е не лесен. С грижите за децата, работните места и управлението на домакинството, не е лесно е просто да продължите.

Честването на годишнината от вашата сватба не се състои само в размяната на подаръци, луксозно опаковани в подаръчни кутии. Направете честването на годишнината си приоритет и отношенията си също. Само за един уикенд в годината поне отделете време, за да отпразнуваме заедно съжителството си. Защото си струва да празнувате.

Празнуването на годишнината от сватбата ви е един от  ключовите  фактори за успешна връзка, която ви прави развълнувани, прави ви щастливи и ви прави уверени в бъдещето.

И не забравяйте, че всеки подарък за сватба върви с нестандартно и красиво пожелание

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*