Топ технологични тренди идеи за баня

Не че ролята на банята се променя, просто много собственици на жилища искат стая, в която да прекарват качествено времето си;. Хората искат да се отпуснат, да изпитат здравословни процедури без да са в спа хотел и просто пълноценно да се отдадат на своето къпане. Именно този удължен престой започна да стимулира усилията на дизайнери и производители за проектиране на истински спа бани в домашна среда. Представяме селекция от някои от най-популярните нови тенденции в банята, които са свързани с внедряване на технологични решения за по-добра

Лесно е да бъдеш пестелив и в екологичната линия с новото поколение водоспестяващи продукти за баня. Санитарен фаянс с технология с двойно промиване ви позволява  да изберете количеството вода, консумирано за измиване на тоалетната чиния. Аераторите в новите смесители за баня с нисък поток пестят вода, като същевременно поддържат желания от вас дебит, докато технологията без докосване поддържа нещата чисти, като същевременно избягва случайно разхищение. Интелигентните душове позволяват на потребителите да контролират дебита, налягането и размера на капките за по-добро душ изживяване с по-голямо спестяване на вода.

Не ви трябва много, просто малко повече воля да разберете нещата, да проучите добре и да ги направите част от банята си. Същото е с душовете. Днешните най-модерни душове имат всичко. Насладете се на подобно на спа изживяване, когато контролирате всичко, от температурата до налягането на водата, докато водата ви масажира от няколко места. Някои устройства предлагат дори дисплеи за пара и хромотерапия. Вградените стерео високоговорители ви позволяват да слушате любимите си мелодии, докато се къпете.

Душовете не са единственото нещо в банята, което да се възползва от съвременните технологии. Все повече вани също се правят, така че да доставят хипер услуга. При някои модели водата се загрява с вградено лъчисто отопление. От по-хладната страна са вградени звукови системи, които изпомпват звука директно в стените на ваната, премахвайки необходимостта от видими високоговорители. Да не споменаваме и страхотните подводни мехурчета правещи масажни процедури.

Новите дизайни на тоалетни не са страхотни само откъм пестене на вода. Не малко модели идват с функции, които ще ви накарат доста да се почудите. Не е изненадващо, че Япония е в челните редици на техно-тоалетната тенденция, като голям процент от домовете разполагат с модел санитарен фаянс, който може да направи всичко, от изчисляването на нивата на кръвната захар, измери теглото ви, и какво ли още не. Тоалетни чинии с душ функция елиминират необходимостта да се използва тоалетна хартия на стойност цяло дърво за една година. Това е лукс с такива функции като пречиствател на въздуха, вградено биде, стерео високоговорители, затопляща се седалка и функции за самопочистване.

Мразите усещането за студени плочки под краката си, докато правите сутрешното си къпане ? Лъчистото отопление, инсталирано под подовата настилка, е начинът да поддържате точната топлина в интериора. Термостат контролирани нагревателни рогозки могат да бъдат монтирани под повечето видове подови настилки за баня. Отоплението в банята също е технологично обосновано.

Източник: https://banya-bg.com/

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*