Как да изберем гащеризон според фигурата си?

Гащеризонът е просто задължителен, когато става въпрос за стилно и безгрижно лято. Тази дреха може да ви направи лежерни или официални. Но има и някои неща, с които трябва да се съобразите при избора на гащеризон и едно от тях е фигурата. Вижте какъв трябва да бъде гащеризонът според фигурата ви.

Гащеризон за дами с пищен бюст

Ако сте от щастливките с пищен бюст, то тогава можете да изберете гащеризон, който да е с овално деколте и дебели презрамки. Ако не сте притеснителни и искате да покажете повече плът, то гащеризонът с V-образно деколте е точния за вас. Хубаво е моделът да бъде леко втален около ханша и след това да се разкроява, за да се създаде баланс между горната и долната част на тялото.

Гащеризон за високи и слаби дами

Вие сте с чудесна фигура и имате завидна височина – чудесно. Точният гащеризон за вас ще бъде отново с овално деколте и дебели презрамки, като предния, но дължината на крачолите също е важна. Хубаво е тя да е не по-къса от под коляното, тъй като така няма да създаде оптическата измама за дълги крака и ще постигнете един чудесен баланс между фигурата на тялото ви и височината.

Гащеризон за фигурата тип Круша

Дамите могат да акцентират върху горната част на тялото, за да отвлекат вниманието от долната. Подходящ гащеризон ще бъде този, с дълбоко деколте и някакви интересни орнаменти по него. Можете да добавите и обемно колие за привличане на вниманието.  Дължината на крачолите отново е същата като при предишния модел.

Гащеризон за фигурата тип Ябълка

За тази фигура е истинско предизвикателство да се избере подходящ гащеризон. Хубави модели са тези, които са свободни както в горната, така и в  долната част. Асиметрия също е чудесен и подходящ избор.

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*