Аз съм Мартин – приятно ми е

мартин желязков

Здравейте, аз съм Мартин, но приятелите ме познават като Марто Желязото. Роден съм през 1980 година в най-дългия град в България, а именно Габрово. За съжаление не живея там още от 18 годишен. В момента се подвизавам в Пловдив, където завърших образованието си.

Работя съвсем не по специалността си, както и повечето млади хора в България. Затова пък работата ми доставя удоволствие и ме кара да се чувствам щастлив. Дистрибутор на една от известните марки минерална вода съм. Ежедневните срещи с много хора ме зареждат с много емоции и положителна енергия.

В момента съм не обвързан за добро или лошо никой не знае. Отворен съм за нови връзки, но не съм намерил подходящата жена за мен. За това пък имам добри приятели, с които прекарвам свободното си време.

Петък и събота вечер са запазени за обиколка по клубовете, където разпускам след тежката работна седмица. Имам куче на име Джордж от красивата порода самоед. Едно от хобитата ми са компютърните игри. Въпреки, че отдавна ми е минало времето за тях на мен ми доставят удоволствие и освобождавам натрупаните негативни емоции.

Реших да си направя блог, за да споделям личните си емоции и преживявания. Надявам се да намеря нови приятели, а защо не и любимата жена.