4 съвета как да впечатлите момичето на вечеря

Срещата за вечеря може да дава индикации за романтична вечер, изпълнена с интересен разговор, има и много начини, по които може да се обърка ситуацията доста. Независимо дали извеждате момиче за първи път или просто се надявате да направите страхотно първо впечатление, когато излизате заедно на вечеря, имайте предвид тези пет съвета.

  1. Внимавайте при избора на ресторант

Много добра идея е да изберете ресторант предварително. Липсата на подготовка за срещата за вечеря може да доведе до отегчение и раздразнение у момичето, което ще се умори да се скита, опитвайки се да намери някакво място, в което има безплатна маса и приемливо меню. Обсъдете предпочитанията си за храна предварително и след това изберете подходящ ресторант, както и добра фирма с услуга Drink and drive за връщане.

 

  1. Определете изрично очакваното ниво на официалност

Не искате да сте човекът, който води разочаровано момиче в шумен спортен бар, докато е в официална рокля и 10 самнтиметрови токчета.

Също така, неискате да я накарате да се почувства неадекватно, като се покаже в спортен костюм и я заведете в скъпо бистро, където дънките и тениската й я изпъкват като не на място.

Ако не се координират очакванията, може да се създаде усещане за раздор, което затруднява правилната връзка. .

 

  1. Помислете как да се обличате

Очевидно част от това дали правите положително / отрицателно впечатление на срещата си, ще покаже как се представяте. Уверете се, че вашият тоалет е подходящ за обстановката, опитайте се да се обличате по правилния начин. Ако се почувствате по-привлекателни, ще бъдете по-уверени и най-вероятно ще прекарате чудесно на вечеря.

 

  1. Помислете как да подходите към плащането

Плащането на сметката в ресторант може да бъде труден въпрос. Някои момичета все още ще очакват да платите за цялото хранене, докато други може да бъдат обидени от самото предложение, че може да не я помолите да си разделите сметката.

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*