С какво да носим червената пола?

32116Червената рокля може и да е задължителен елемент от дамския гардероб, но когато става въпрос за червена пола, нещата не звучат толкова универсално и генерално. Напротив – истината е, че само по-ексцентричните и с индивидуален вкус жени биха си позволили предизвикателството да се сдобият с червена пола – било то дълга и ефирна, впита и къса, разкроена в стил миди. Който и да е вашият вариант, няма да е излишно да разгледате нашите специални предложения по повод това с какво да носим червената пола.

  • С поло

Полото като прикриващо голяма част от плътта ще балансира крещящият сексапил на червената ви пола. Добре е да го подберете в по-неутрален цвят, като бялото, топлото кафяво или дори сивото са идеален вариант за всеки сезон, а и за всеки повод. Постарайте се двете материи – на полата и на полото – да са сходни като дебелина. Другият вариант е полата да остане по-плътна, а полото – по-тънко.

  • С риза

Ризата и червената пола са идеалният елегантен, изтънчен и класически стил на една истинска дама. Нашият съвет е да се спрете на черната, сивата или тъмно синята риза. Хубаво е тя да бъде перфектно изгладена, без никакви излишни орнаменти или декорация. Ако подберете двуцветна риза, най-удачният вариант е да се спрете на комбинация с червено и ваш любим неутрален цвят. В случая бялото е отлична идея.

  • С бюстие

А сега една вариация за по-секси облекло с червена пола – бюстието. Когато сте на парти илин друго подобно горещо и емоционално събитие, бюстието дори може да бъде с лъскави орнаменти, с пайети, с големи шарки, сюреалистичен десен и изобщо всичко, за което се сетите, че може да ви направи по-атрактивни. Пробвайте и с повече аксесоари, ако бюстието е по-семпло.

Източник: http://mes.bg/

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*