Рожден ден за тийнейджъри в София

Ако сега попитате някой тийнейджър къде би искал да празнува рождения си ден, няма дори да се замисли, веднага ще поиска да отдиде на клуб. Не се паникьосвайте! Става дума за все по-популярните в последно време клубове за виртуална реалност. Тези клубове дават невероятни емоции на младежите и развиват у тях различни усещания и умения.

Един от най-предпочитаните клубове – TeamPlay.Zone – има готовност във всеки един момент да организира рожден ден за тийнейджъри в София.

Тук младежите, с активното съдействие на служителите на клуба, успяват да се потопят в един съвсем различен свят, който са виждали само в най-смелите си мечти. Игрите, които се подготвят за поканените на рождения ден, са разнообразни, развиват до голяма степен мисленето на тийнейджърите, бързата им реакция, умението да взимат бързи и обосновани решения и да действат в екип.

За да можете да осигурите подобна емоция и на вашия рожденик, достатъчно е да се обадите на посочените телефони на клуба и да запазите ден и час за мероприятието.

Важно изискване на клуба е да няма деца под 12 годишна възраст без възрастен придружител и броя на поканените да не е по-малък от 20 човека.

Допълнително можете да уговорите подробностите за кетъринга след приключване на игрите. Заплащането можете да направите с карта или на място в брой. Вие ще помогнете и за подбора на игрите като дадете информация за възрастта и интересите на децата, които са поканени на партито.

Един рожден ден за тийнейджъри в София може да протече по съвсем неочакван начин за присъстващите. Потапяйки се в света на виртуалната реалност, младежите ще усетят съвсем нови изживявания и ще опитат да действат в екип. Това умение определено е доста недоразвито при днешните деца и участието им в подобен род забавления ще им се отрази благотворно.

Време е повече родители да се замислят не само с какво могат да зарадват детето си, но и как да му позволят да учи, забавлявайки се.

Източник: https://teamplay.zone

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*