Приключение в търсене на обувки за моя милост

Обувки
Обувки

За мен търсенето на обувки винаги е било предизвикателство. Още от дете никога несъм обичал да се занимавам с подобни бумащини,като ходене по маазините и търсене на подходящ чифт, който да ми стане. Е когато вече старите ти обувки се скъсат наямаш голям избор. Ето една статия, която намерих в един новинарски сайт (няма да казвам да не стане реклама). Тя ми помогна да намеря подходящите обувки за мен.

Американската компания AETREXWORLDWIDE е една от най-стабилните световни корпорации в производството на комфотни обувки. Фирмата се развива в продължение на 60 години в областта на иновативни технологии свързани с ортопедията. Фирмата притежава най-новата система, която в рамките на 15 секунди установява персонална диагноза за състоянието на краката на всеки клиент. Системата определя, кои са точните комфортни обувки за тях и дали имате нужда от ортопедични стелки за по-добро удобство и състояние на вашите крака.

Каква представлява iStep технологията

IStep (аз стъпвам) технологията представлява скенер за дигитален анализ, който проследява цялостната структура на човешкото стъпало и непрестанните изменения, които то претърпява. В рамките на 15 секунди машината дава подробна информация за детайлите на сводовете на краката, точките на натиск и какъв е точният размер на вашето стъпало. Близо 4000 барометрични сензора следят за натиска на всяка една точка от стъпалото и неговите непрестанни изменения. Точният размер на стъпалото се определя с помощта на 1300 LED светодиода и приемници. До половин милиметър с точност изчислява системата за размера на вашето стъпало. Резултатите от изследването се визуализират в 2 и 3D формат, а след това се изпращат на клиента по електронната поща. Всеки клиент получава подробен анализ от данните и се описва кой вид комфортни обувки от серията за подходящи за него. Ако в случая има по-сериозни проблеми се добавят и ортопедични стелки, които периодично е добре да се сменят.
AETREX добавя невероятна услуга в своите вериги магазини. Всеки един клиент има възможност да си направи безплатен тест и сензорът iStep да му направи анализ на стъпалата. След като се разгледат трите основни точки, му се препоръчват най-добрите комфортни обувки или стелки за него, които отговарят и на финансовото състояние. От голямо значение за фирмата е цената на всеки един продукт, която трябва да съответства на финансовото благосъстояние на клиента.”

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*