Модерните обувки – оръжие за жената

modetni-obuvkiСамочувствието на съвременната жена отдавна не зависи само от правилната диета или нейното отражение в огледалото. За сметка на това, количеството и качеството на нейните обувки в гардероба е залог за нейното щастие не по-малко от падащата все по-надолу стрелка на кантара. Обувки във фриволен стил както и ботуши в класически строг стил са също толкова необходими като спанака и зърнените храни за една добра диета в ежедневното меню на модерната жена.

Повдигнете си вашето настроение с аперитив от изящни боти до глезена. За основно блюдо може да изберете между класически ботушки или модерни обувки в ретро стил. А за десерт се отпуснете с дръзки алени обувки с които ще привлечете мъжкото внимание.

Особено труден се оказва изборът на обувки в тези времена на глобалното затопляне. В тези дни когато зимата вече е достатъчно топло за да си позволиш да носиш всеки един от гореспоменатите модели изборът за дамите е особено труден. В България освен да са елегантни обувките на дамите трябва и да са издръжливи това е необходимост поради разбитите ни улици, които стават особено опасни през зимата. За това нека малко го улесним. Моделите на марката Бали например, те са в класически стил и са подходящи за всякакви мероприятия и освен това не могат да ги уплашат никакви природни бедствия. За дамите които предпочитат градската мода за сухото време може да препоръчаме зимните модели на Converse, особено тези в ярко червените разцветки, както споменахме по-горе, а когато се появят поледиците смятам че Тимбърленд са добър избор. И ето още 10 модела които са задължителни за всяка съвременна жена :

  1. Тип балетни пантофки.
  2. Боти на токчета
  3. Сандали с платформа
  4. Ниски боти с малък ток за зимата
  5. Дамски сандали на среден ток
  6. Кецове или маратонки
  7. Обикновени сандали
  8. Класически
  9. Класически на висок ток
  10. Ботуши висок ток.
Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*