Защо обичам да пия минерална вода

Минерална вода
Минерална вода

Ако сте прочели менюто за мен в блога вероятно вече сте разбрали, че работя като дистрибутор на минерална вода, но не това е причината да консумирам последната почти всеки ден. Не знам, дали сте уведомени, но минералната вода е особено богата на жизненоважните за човешкия организъм витамини. Това е така, тъй като се набавя от подземни извори съхранили най-полезните вещества за хората.

Водата съдържаща минерали е задължителна за правилното функциониране на различните органи в човешкия организъм. Тя комбинира калций, калий, магнезий и други по един чудесен начин, който ще балансира здравословното ви състояние и ще укрепне тялото ви. Аз лично пия близо 2 литра вода на ден, а летния сезон дори повече.

Редица СПА центрове предлагат най-различни процедури с минерална вода. Най-известните сред тях са масажи, специални бани и какво ли още не. По този начин се лекува високо кръвно и други неприятни заболявания. Хиляди туристи идват в България именно заради лечебните свойства на водата ни.

Съществуват немалко хора, които предпочитат да пречистват водата преди консумация, но по този начин губят така ценните за организма минерали. Веднага щом налея свежата течност сипвам в шишета и пия на драго сърце.

Естествено бих препоръчал редуването на водите: изворна, минерална и трапезна, за да постигнете търсения баланс. На пазара има безброй фирми осигуряващи животоспасяващата течност и то на достъпни цени, а другия вариант е да си налеете от извора, както правя аз.

Пиейки вода от минералните извори, ще подобрите вашето здраве и настроение. Другите положителни качества са утоляване на жаждата, хидратиране на организма, свежо усещане и куп други плюсове, които ще усетите сами.

В обобщение ще напиша, че ако държите на здравословния начин на живот и търсите начин за превенция на заболяванията, то непременно включете в менюто си минералната вода. Не си мислете, че правя някаква евтина реклама, дори няма да спомена за коя фирма работя, просто ви давам един добър съвет!

 

 

 

 

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*