Защо кухните по поръчка са толкова скъпи

Рано или късно всяко семейство има идея да направи основен ремонт и да преработи всичко до неузнаваемост. Желанието за ремонт на дома, разбира се, важи и за кухнята. Тъй като домакинята е жена, изборът често е неин. И така, често се оказва, че готовите кухни не се харесват жената и тя иска да направи кухни по поръчка.

Предимства и недостатъци на кухни по поръчка

Мислите си, че можете да превърнете мислите си в реалност под формата на обикновения салон за мебели. Нали?

Кухните по поръчка имат редица предимства:

голям избор на материали;

производство с всякакъв размер;

индивидуални дизайнерски решения;

пригодени кухненския комплекти към уредите.

Както може да видите от изброените предимства на Maxmebel, изработени по поръчка, може да направите кухня, която се вписва идеално и ще зарадва собствениците си с външния си вид.

Недостатъците на този избор са следните:

мебелите по поръчка отнемат повече време;

има известна доза риск в действията на производителя;

много висока цена.

С първата точка всичко е много ясно – отнема време за завършване на кухня по поръчка, защото производителят трябва да направи нейните елементи, а не просто да го вземе от склада. По отношение риска имам предвид:

– нечестност на собственика;

– липса на необходими умения и знания;

– некомпетентност на дизайнера (грешка в измерванията, различен цвят или дизайн на готовия кухненски комплект).

Разбира се, някои пропуски могат да бъдат приписани като човешки фактор, но това не улеснява клиента. Проектирахме и платихме пари за едно нещо, но получихме друго. Но това е доста рядко, особено ако производителят цени репутацията си. Основният недостатък на кухненските мебели по поръчка е високата цена.

Защо кухните по поръчка са толкова скъпи?

Цената на персонализиран и готов продукт се различава с порядък. Каква е причината за това? Работата е там, че частите се купуват на дребно и дилърите значително надценяват разходите си. Именно поради този марж не е много изгодно да поръчате кухненски мебели. Особено ако клиентът трябва само да промени размерите на отделните шкафчета.

В заключение:

За да не плащате прекомерно, може да използвате модулни решения или да направите избор на кухни Ирим. Това е удобно, защото чрез правилното поставяне на елементите, може да използвате рационално пространството. За тези, които все още искат да поръчат мебели, се предлага следния вариант – кухненски комплект от икономична класа.

Производителите изпълняват такива поръчки с високо качество, просто материалите се използват по-евтино. Правилният цвят и дизайн ще осигурят стилен външен вид на вашата кухня. Такъв, не всеки може да различи от луксозните мебели.

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*