Ефектни модни комбинации с плетива и трикотажни дрехи през зимния сезон

плетиваБез ни най-малко преувеличение, спокойно можем да кажем, че плетивата и най-вече трикотажните дрехи са подходящи дрехи за всеки един сезон. Въпреки, че трикотажните имат много по-големи предимства пред плетивата, най-вече заради способността им да се разтягат, дамите често ги пренебрегват и предпочитат по-твърдите ризи и сака. Причината е, че плетени рокли, блузи, пола, както трикотажните дрехи, често могат да изиграят лоша шега.

И все пак нека видим какви са модерните стилове този сезон при трикотажните облекла. Прочетете статията, за да разберете какво точно се е променило в начините на комбиниране с поли и трикотажни пуловери.

През изминалите няколко години модните дизайнери престават да реализират скандалните си идеи. В тази връзка виждаме редица промени и в областта на плетивата и трикото. Все още са актуални дамски жилетки, красиви пуловери и пола, стилни рокли и поли и в тазгодишния зимен сезон има доста новости в съчетанието на тези облекла.

Така например можете да носите трикотажна с трикотажна дреха, плетена блуза или поло под жилетка, като всичко това спокойно да пъхнете в панталон или пола.

Подобна комбинация със сигурност не е много подходяща за по-едрите дами, но слабите безпрепятствено могат да си я позволят, както и да експериментират и с нещо друго – да комбинират обемиста жилетка или пуловер с плетена блуза или поло, което отново да това да бъде напъхано в панталон или пола.

Друго предложение е да носите трикотажни или плетени дрехи – пуловери и полота под жакет или палто. Тази комбинация не е толкова рискована като предишната, но тук трябва много да се внимава с екстравагантността – така например съчетание от пуловер с дълъг косъм и джемпер.

Друга актуална комбинация е носене на джемпер с къси ръкави върху риза. И всичко това опасано в панталона или полата!
Този сезон е изключително модерно да се носят заедно жилетка и пуловер от една прежда и с еднакъв принт.
Източник: KAPERE

 

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*