Дантелена рокля – женственост и стил от векове

От край време, дантелата е скъп материал, използван за създаване на рокли и други дрехи за благородни хора. Дантелата е ценена понякога с теглото на злато. И днес този модел с лек материал е свързан с нещо елитно, скъпо и в същото време женствено и неустоимо! Рокли, изработени от дантела, никога не излизат от модата, но само леко се трансформират, като използват съвременни стилове и образи.

Защо обичаме дантелените рокли?

Дамските рокли обикновено съчетават консерватизъм и кокеризъм. В рокля, изработена от дантела, всяка жена ще се чувства на върха във всяка, дори и най-тържествената атмосфера.

С настъпването на новите технологии се появи дантелен участък, чиито продукти седят перфектно на фигурата, не ограничават движенията и изглеждат страхотно!

Дамските рокли са не само вечерни, но и за ежедневно износване: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/предимства-на-роклите-с-деколте-тип-ло. Тези рокли се отличават с по-прости разфасовки и различни цветове. В тази рокля е удобно да отидете дори на работа, а ако имате планирано вечерно събитие, а след това добавите още по-светъл грим и аксесоари, тази рокля се превръща в коктейл версия. Оказва се, че дантелените рокли са просто незаменими в гардероба! Когато не знаете, с какво да отидете, облечете дантела рокля!

Вечерните варианти на дантелените рокли имат различни прояви: те са по-тъмни наситени цветове (черни, бургундски, червени), украшения под формата на кадифена риза, рингове, пайети. Също така, дантелената рокля се вписва добре със сатен (колани, презрамки), създава красив външен вид и сатенена облицовка от контрастен цвят, кокетно видима, чрез странните шарки на дантелата.

Ако искате да хващате окото като тях:

http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/163-%E2%80%искаш-ли-да-ходиш-с-мен, то изберете кокетна рокля от дантела.

Ако обобщим всичко, което казано, тогава можем спокойно да кажем, че дантелената рокля няма да загуби значението си. Тя е универсално облекло за деня и вечерта. В дантелени рокли жената изглежда романтична, атрактивна и секси.

В онлайн магазини се представят цели селекции от дантелени рокли. Там намерите атрактивен вариант за себе си и ще изглеждате зашеметяващи в такива рокли! Не пропускайте възможността си!

 

Чети ме по RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*